Órák, kurzusok >> Műhely

Kontakt Budapest Műhely

2018. Április 12-től 10 alkalmas Ellazulás kurzus
Április 5.-én nyitott óra
Skinner Releasing Technique

Gál Eszter vezetésével

Tünet Stúdió, Jurányi

.............................

Folyamatban lévő kurzusaink

2018. Február 27-től
SeeSaw Középhaladó Kontakt Improvizáció kurzus
Gál Eszter és Bakó Tamás vezetésével
A kurzus MEGTELT!

2018. Március 1-től 
Inspiráció és Intenció Improvizációs Műhely
Lipka Péter vezetésével

.................................................................

KONTAKT JAM
FIGYELEM VÁLTOZÁS

Kéthetente pénteken KONTAKT JAM 7-től 10:00-ig.
A Jam-et 7-kor vezetett hangolódással kezdjük!2018. Március 23.
Házigazda és a hangolódást vezeti:
LIPKA PÉTER
Zene: Nagy AntalVÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!

Kövesd híreinket, aktualitásainkat a facebook-on is!

......................................................

Kontakt Jam - Tünet Stúdió

 

Kontakt Jam: 2000,- Ft
5 alkalmas Jam bérlet: 9000,- Ft (A Jam bérlet névre szól, vissza és át nem adható és egész évben lejárható.)

Kontakt Jam: Kötetlen, szabad, improvizatív mozgás partnerrel vagy szólóban, trióban, csoportban; zenével vagy csendben.

A Kontakt Jam-en mindenki önmagáért felelős és saját felelősségére vesz részt! Természetesen figyelünk egymásra és a térre. Csak annyi rizikót vállalj, amire készen állsz. Ha még nem gyakorlod a kontakt improvizációt, javasoljuk vegyél részt kontakt órákon, hogy az alapokat el tudd sajátítani. Majd gyere és gyakorolj, tapasztald meg a táncot a Jam adta szabadabb térben. 

A jam elején hangolódást tartunk, hogy segítséget adjunk a megérkezésben, a figyelmi fókusz megtalálásában és a táncra való felkészülésben. Ezután esetenként a jam-et vezető lehetőséget kínál egy közös figyelmi fókuszra a szabad tánc elindításához. Majd ki-ki a maga igényei szerint változtat az adott szerkezeten és folytatja a táncot szabadon, partnercserékkel, pihenésekkel.

Ha a közös hangolódáson nem veszel részt, figyeld, mire van szükséged és jól melegíts be egyedül vagy partnerrel, majd mikor készen állsz a táncra, engedd, hogy történjen. Figyeljük magunkat, mire vagyunk felkészülve és ennek megfelelően vállaljunk fizikális rizikót.

Ha véget ért egy tánc (duett, trió, csoport), akkor a táncterem széléről lehet figyelni a többi táncost, és bármikor lehet újra csatlakozni a táncolókhoz, akár érintéssel, akár a nélkül. A táncok végén lehet, hogy a párok szeretnék megbeszélni mi is történt. Tegyék ezt nagyon halkan a táncterem szélén vagy a termen kívül, hogy a táncoló párokat ne zavarja a beszélgetés.

Minden jam különböző, ahol mindenki saját magáért felelős. Egy-egy táncot bármikor be lehet fejezni, vagy bármeddig lehet folytatni. A táncolókat csak nézni és megfigyelni is nagyon izgalmas lehet, és ha inspiráló a látvány, akkor engedd, hogy ez az impulzus „bevigyen” a térbe és csatlakozz a táncolókhoz.

A jam egy közös tér, amelyet a résztvevők alakítanak figyelmükkel, táncukkal.Tiszteljük egymás igényeit, segítsük egymást és találjunk partnerre a mozgás felfedezésben!

 

A 2017 /18-as évadban is nagyon jó táncokat kívánunk!
Kontakt Budapest Műhely